Internet prodavnica www.ddmoto.rs posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i pozitivnim propisima u Republici Srbiji. Detaljni uslovi kupovine navedeni su u daljem tekstu te vas molimo da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu. Registracijom i korišćenjem sajta www.ddmoto/rs se smatra da ste u potpunosti upoznati i saglasni sa ovde navedenim Uslovima kupovine i da ih prihvatate. Ukoliko se sa istima ne slažete i ne prihvatate ih, molimo vas da ne koristite ovaj sajt. Internet prodavnica www.ddmoto.rs zadržava pravo da u svakom trenutku i bez prethodnog obaveštenja ukine ili izmeni bilo koji od ovde navedenih Uslova korišćenja sajta.

Poručivanje robe

Poručivanje je prvi korak u kupovini preko našeg sajta. Pošto odaberete proizvode i smestite ih u korpu, možete obaviti poručivanje. Roba će biti rezervisana isključivo kada je porudžbina poslata tj porudžbina zaključena. Ukoliko artikli stoje u korpi i porudžbina nije poslata tj nije zaključena, ti artikli nisu rezervisani za vas i bilo koji drugi korisnik može da ih poruči. Nakon što pošaljete porudžbinu, u roku od nekoliko sekundi stiže Vam obaveštenje o Prijemu porudžbine na e-mail koji ste ostavili, sa dodeljenim brojem porudžbine, prikazom poručenih artikala i iznosom.

*Poručivanje mogu obavljati fizička i pravna lica.

Kako kupiti

Kupovina putem sajta www.ddmoto.rs je veoma jednostavna. Izaberite artikle koje želite i sledite link KORPA. Unesite svoje lične podatke i pošaljite nam porudžbinu. U slučaju trenutne nemogućnosti u isporuci traženog dela ili moguće zamene drugim proizvođačem, bićete kontaktirani radi dogovora. Kupovinu na našem web shopu, možete izvršiti kao registrovani korisnik ili kao GOST (jednokratna porudžbina).

*Sve porudžbine koje su primljene do 14h biće poslate istog dana, a sve porudžbine posle 14h biće poslate sledećeg dana.

**NAPOMENA: Ukoliko želite da Vam robu isporučimo BEX-om ili DExpress-om, zbog poslovne politike i saradnje sa navedenim kurirskim službama, robu možete poručiti najkasnije do 12h. Ukoliko želite da Vam robu isporučimo AKS-om, robu možete poručiti do 14h.

Način plaćanja na internet prodavnici

Robu poručenu putem našeg sajta www.ddmoto.rs plaćate pouzećem, odnosno plaćate gotovinom kuriru tražene brze pošte prilikom isporuke (važi za fizička lica). Pravna lica imaju mogućnost plaćanja robe putem predračuna/računa.

Način plaćanja u maloprodajnom objektu

Plaćanje robe kupljene u našem maloprodajnom objektu, moguće je izvršiti gotovinom ili putem Vaše platne kartice (Visa,Dina,Master). Plaćanje putem web shopa, kao i u maloprodajnim objektima, obavlja se isključivo u zvaničnoj valuti Republike Srbije (RSD).

Odustanak od ugovora

Svaki kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora o kupovini zaključenog na daljinu, iz bilo kog razloga u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke. Jedini preduslov je da roba nije korišćena i da je originalno zapakovana i vraćena u pakovanju u kom je isporučena i sa fiskalnim računom. Ovo pravo od odustanka od ugovora se NE odnosi na kupovinu u maloprodajnim objektima, s obzirom da to nije kupovina na daljinu i izvan poslovnih prostorija.

Opis proizvoda

DDMOTO nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, DDMOTO ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda niti slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez greške.